Automatizovaný sklad Vytvořte efektivní skladovací systém pro automobilový průmysl

pohledy

1-1

Zhengzhou Yutong Bus Co., Ltd. (zkráceně „Yutong Bus“) je rozsáhlý moderní výrobní podnik integrující výzkum a vývoj, výrobu a prodej autobusových produktů.Továrna se nachází v průmyslovém parku Yutong, Zhengzhou City, provincie Henan, má rozlohu 1133 000 ㎡ a vyrábí více než 285 vozidel denně.Yutong Bus byla uvedena na burzu v Šanghaji v roce 1997 (kód akcií 600066) a je první kotovanou společností v tuzemském autobusovém průmyslu.

Inform Group a Yutong Bus podepsaly aplněprojekt automatizovaného skladového systému na vysoké úrovni.Projekt má vysoký stupeň automatizace, komplexní logiku plánování a využívá mnoho pokročilých nových technologií v tomto odvětví.Je to první projekt automatizovaného skladu Yutong Bus a také první rozsáhlý projekt automatizace Inform Storage v automobilovém průmyslu.Má topoložil dobrý základza vývoj projektu automatického skladu společnosti Inform v automobilovém průmyslu.

2-1

Smluvní hodnota projektu jeaž o více než 20 milionů, úložná plocha je5000 metrů čtverečních, aaskladovací pozice jsou12 000.Automatizovaný sklad navržený společností Nanjing Inform využívázakladače jeřábačtyřcestné paletové vozíkysplnit funkční požadavky zákazníků a dokončit úkoly efektivního skladování a přepravy.

Tento projekt představuje rostoucí vliv Inform Storage v odvětví logistiky.V budoucnu bude Inform Storage i nadále podporovat ducha vynalézavosti, pokračovat v pokroku a inovacích a dosahovat dokonalosti v každém detailu.

 

NanJing Inform Storage Equipment (Group) Co., Ltd

Mobilní telefon: +86 13851666948

Adresa: č. 470, Yinhua Street, Jiangning District, Nanjing Ctiy, Čína 211102

Webová stránka:www.informrack.com

E-mailem:kevin@informrack.com


Čas odeslání: 14. dubna 2022

Následuj nás