Код на залиха: 603066

Интелигентни решенија за складирање на „Robot + Racking“

Основана во 1997 година, Nanjing Inform Storage Equipment (Group) Co., Ltd. е специјализирана за дизајнирање, производство и инсталирање на различни видови прецизни индустриски лавици, автоматизирани роботи за складирање и софтверски систем облак, нудејќи им на клиентите интелигентни решенија за складирање на „Robot + Racking “, за да се исполнат различните барања во текот на процесот на производство и складирање.

Информ поседува 5 фабрики, со над 1000 вработени.Увезуваме напредна, целосно-автоматска производствена линија за сталажа од Европа, симболизирана како технологија и опрема на највисоко ниво во производството на решетката.

Информирајте ја котираната А-акција на 11 јуни 2015 година, шифра на акции: 603066, станувајќи првата котирана компанија во кинеската магацинска индустрија.

Следете нè

 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер
 • партнер