Fa'amatalaga o le 2022 Inform Storage Lipoti Fa'aletausaga

vaaiga

O le 2022 o le tausaga lona lua lea o le tolu tausaga faʻaluaina fuafuaga mo le teuina o Faʻamatalaga, ma o se tausaga fesoʻotaʻi.O le tausaga nei, sa fa'aauau pea le fa'atupula'ia o le fa'atupula'ia mautu o pisinisi fa'apitoa mo masini, fa'aauau pea ona atia'e ma tuputupu a'e pisinisi tu'ufa'atasia i totonu ma fafo, ma fa'aauau pea le fa'atupulaia o le fa'atupulaia o pisinisi.

1. Aotelega o Lipoti Faaletausaga
I le vaitaimi o lipoti, na ausia ai e le kamupani se tulaga maualuga fou i le talafaasolopito, faatasi ai ma se tupe maua e1.541 piliona yuan, si'itia e 52.75%fa'atusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, ma fa'atumauina le fa'atupulaia o le maualuga50%mo tausaga sosoo e lua.O le tupe mama e mafai ona fa'atatau i tagata e umia sea o le kamupani fa'amauina sa133 miliona yuan, si'itia e 5.13%fa'atusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai;O le tupe mama e maua mai i tagata e umia sea o le kamupani lisiina ina ua uma ona toesea tupe maua ma tupe leiloa114 miliona yuan, o se siitaga e 34.07%fa'atusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O poloaiga fou na sainia e tusa ma2.461 piliona yuan, o se siitaga e 36.72%fa'atusatusa i le tausaga talu ai, aemaise lava mai alamanuia e pei o le malosi fou, filifili malulu meaai, alamanuia pepa, semiconductor, ceramics maualuga, mea fou, ma fefa'ataua'iga e-fefa'ataua'iga.

2. Fa'amatalaga tau pisinisi

  - 1.541 piliona yuan&faateleina o 52.75%
-132.6 miliona yuan&faateleina o 5.13%
-113.7 miliona yuan&faateleina o 34.07%
- O a'ufaateleina e 5.13%&0.4507
-3.039 piliona yuan&faateleina o 12.24%
-1.261 piliona yuan&faateleina o 9.86%

I le 2022, o tupe maua fa'agaioiga1.541 piliona yuan,o lea tausaga ma lea tausagafaateleina o 52.75%(1.009 piliona yuan)
O tupe mama mama na fa'atatau i tagata e umia sea sa132.6 miliona yuan, o le tausaga ma lea tausagasiitaga e 5.13%(126.1 miliona yuan)
O le tupe mama e mafai ona maua e tagata e umia sea o le kamupani lisiina113.7 miliona yuan, o le tausaga ma lea tausagasiitaga e 34.07%(84.9 miliona yuan)
Tupe maua faavae ile seasiitia i le 5.13%tausaga ma lea tausaga i0.4507 (0.4287)
Aofa'i aseta o3.039 piliona yuan, o le tausaga ma lea tausagasiitaga e 12.24%(2.708 piliona yuan)
Aseta mama o1.261 piliona yuan, o le tausaga ma lea tausagafaateleina o 9.86%(1.149 piliona yuan)

3. Fuafuaga tau pisinisi
1) Taulai atu i pisinisi autu ma ausia le alualu i luma tumau i le faatinoga

O poloaiga fou na sainia e tusa ma2.461 piliona yuan, sesiitaga e 36.72%fa'atusatusa i le tausaga talu ai, aemaise lava mai alamanuia e pei o le malosi fou, filifili malulu meaai, ie, semiconductor, ceramics maualuga, mea fou, ma fefa'ataua'iga e-fefa'ataua'iga.

Alamanuia fou malosi
Le fa'atonuga telesi'itia ile 147%i lea tausaga ma lea tausaga, auauna atu i tagata faatau i totonu o le atunuu e pei o CATL, BYD, SINOMATECH, BTR, SUNTECH, HINABATTERY, faapea foi ma tagata faatau i fafo e pei o Kyocera ma Automotive Cells Company (ACC).

Alamanuia filifili malulu
Poloaiga volumasi'itia ile 71.00%tausaga ma lea tausaga;Poloketi fou mo mea'ai fou ma teuina malulu muamua, e pei o le Jingdezhen Central Kitchen ma Vanke Cold Chain Fuheng Logistics Park;Poloketi fa'aogaina ma le fa'aleleia o filifili malulu e pei ole Yihai Jiali ma Xiasha Cold Chain.

Alamanuia e-pisinisi
Ole aofaiga ole oka e tusa248 miliona yuan, o le tausaga ma lea tausagasiitaga e 213.15%.Faatasi ai ma i latou, o le tele o poloaiga e-pisinisi i totonu o le atunuusiitia i le 23.86%tausaga ma lea tausaga, ma le tele o le oka e-pisinisi i tuaoisi'itia ile 461.26%tausaga ma lea tausaga.O tagata faʻatau autu e aofia ai SHEIN, CDF, JD, ma isi.

Alamanuia gaosi oloa pepa
Ole aofaiga ole oka sa363 miliona yuan, o le tausaga ma lea tausagasi'itaga e 336.07%.
Alamanuia ie

Ole aofaiga ole oka sa135 miliona yuan, o le tausaga ma lea tausagasiitaga e 424.48%.

2) O lo'o tula'i mai falegaosi popoto, ma o lo'o fa'agasolo malie ona tu'uina atu le malosi fou
AnhuiFa'ailoaFalegaosimeaua faʻafeiloaʻi le MES faʻagasologa faʻagasologa o faiga faʻavae, ausiaina numera ma ata vaaia o gaioiga gaosiga, ma faʻateleina le gaosiga gafatia e15%.

JiangxiFa'ailoaFalegaosimeae mafai ona ausia se gaosiga gafatia o 1000 seti o stacker cranes i le tausaga i luga o le gaosiga muamua, ma se gaosiga gafatia o le 2000 seti stacker cranes i le tausaga i luga o le gaosiga atoatoa.

O aseta oTaialaniFa'ailoafalegaosimeaua mae'a ma ua lata mai le gaosiga.

O loʻo i ai i le kamupani le tele o gaosiga gafatia mo ituaiga o oloa e tolu:fa'ailoga, fe'avea'i, mafa'aputukesis, ma o loʻo faʻagasolo malie atu le gaosiga gafatia.

2-13)Faʻaauau i mea faʻatekonolosi fou ma ulufale i le semiconductor field
ROBOTECH, o se lala o le kamupani, ua manumalo i le tele o faigata faʻatekinisi ma tuʻuina atu ni fofo faʻapitoa faʻatekonolosi faʻapitoa mo le semiconductor alamanuia i le gaosiga ma le gaosiga o le tele-diameter silicon wafers mo fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia, faʻafeiloaʻi manaʻoga o tagata faʻatau mo le ausiaina o le leai o se filogia ma e mafai ona su'esu'eina i le taimi tonu o mea ga'o i le faagasologa atoa.E fa'ailogaina ai se fa'amanuiaga lelei i le teuina otometi semiconductor wafer ma fa'ailogaina fo'i le ulufale aloa'ia o le kamupani i totonu o le semiconductor field, fa'amalosia pisinisi semiconductor ma fofo fa'aautomatika atamai.

4)Fa'aaoga le agaga o le tufuga e fa'atupu ai galuega fa'ata'ita'i fa'aautomatika fa'alotoifale ma fa'avaomalo
O le Huangshi Intelligent Warehouse Project a le Setete Grid Corporation a Saina ua maeʻa ma le manuia
, fa'atasi ai ma se vaega fa'atino autu e tusa5000 sikuea mita.O le galuega atoa e fa'aaogaina le fofo o le "fa alaleitiofaiga fe'avea'i+fa alatelefe'avea'i faiga+AGV faiga+WMS+WCS+ Eleele Eye 3D fa'atusa fa'avae faiga". Ua matou ausia le vaʻaia, numera, ma le faʻaogaina atamai ma le puleaina o le faleteuoloa.2500 sikuea mita, fa'aitiitia tau totogi e50%, fa'ateleina le gafatia o fa'amaumauga e1.6 taimi, ma fa'aleleia atili le fa'atinoina o galuega e2.2 taimi.

3-1
Le poloketi Iapani Kyocera Group
, o se tasi o Fortune500 kamupani, na faavaeina e Kazuo Inamori, o se tasi o le "Au Paia e Fa o Pisinisi" i Iapani.ROBOTECH o loʻo tuʻuina atu se masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le gaosiga o le maketi o le sola + malosi i Osaka, Iapani, ausiaina o masini, numera, ma le atamai o le pulega o le gaosiga atoa ma le teuina, fesoasoani e foia tulaga tiga e pei o le maualuga o tau, maualalo le lelei, tele. fa'agasologa, ma fa'alavelave lavelave fa'afoega o meafaitino, fa'aitiitia tau ma fa'atuputeleina lelei, ma le ausiaina lelei o feso'ota'iga ma le galulue fa'atasi i le va o laina gaosiga ma meafaigaluega.

1-1-1

5)Toefuata'iga pulega e fa'aleleia atili le fa'atulagaina o pulega mo le fa'alauteleina o pisinisi
Fa'alelei le fa'atulagaina o fa'alapotopotoga: Fa'atuina le fa'atulagaina o le tasi nofoaga autu ma le tolu pisinisi pisinisi a le Inform Group, e ta'ua o le Enterprise Management Center, Automation Business Unit, Stacker crane Business Unit, ma Racking Business Unit.

6)Ta'imua fa'atekonolosi fa'afouga, fesoasoani i le fa'afouina ma le fa'aauau i le tulaga fa'apitoa
Ua matua fa'aogaina e le kamupani tekinolosi fa'atekinolosi e pei o le masaga numera, fa'amatalaga ogatotonu, feso'ota'iga 5G, fa'amatalaga fa'apitoa, Initaneti Initaneti, ma fa'alauiloa se masini fa'atekinolosi fa'apipi'i fa'atasi ai le atamai fa'apitoa, fa'asologa o mea, fa'amatalaga tetele, fale gaosi oloa 5G, ma tekinolosi va'aia.

7) Taleni faufale e tu'uina atu le malosi mo le atina'e gafataulimaina
Fa'aleleia le faiga o le fa'atupuina o taleni, fa'alauiloa le fa'ato'againa o taleni ma le fausiaina o tulaga, fa'atino a'oa'oga i la'asaga uma i se faiga fa'atonu, fa'avavevave le fa'aofiina o taleni fa'atekonolosi, ma lagolago le fuafuaga tau atina'e maualuga a le kamupani.

8)Fa'amalosia fa'ailoga fa'ailoga ma faiga fa'atauga faiga
O le Inform brand ma le ROBOTECH brand ua manumalo i le tele o suafa mamalu, e aofia ai le "Excellent Intelligent Logistics Brand Enterprise", "Recommended Brand for Logistics Technology Equipment", "Frontier Technology Award for Intelligent Logistics Industry", "Product Technology Innovation Award for Intelligent Logistics Industry. ", ma le "Brand Award for Intelligent Logistics Industry Strength".

Faʻamatalaga Teuina ua aloaia o se "faʻapitoa, faʻamamaina, ma fou" atinaʻe i le Itumalo o Jiangsu, ma ROBOTECH ua filifilia e avea o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga (platform) i le Itumalo o Jiangsu.Ua aloaia e le pulega faava o malo logistics ma sapalai filifili suʻesuʻega ma faufautua kamupani Logistics IQ o se tasi o le pito i luga tolu lalolagi pito i luga 20 stacker crane gaosiga ma gaosiga pisinisi.

4-1

5-1
4. S
tiute fa'ale-malo
Mai ia Mati ia Aperila 2022, na tapunia ai le aai o Maʻanshan ona o le faʻamaʻi.Inform Storage na manumalo i le tele o faigata ma faia ni faiga se tele e toe amata ai le galuega ma le gaosiga!I le taimi lava e tasi, o foaʻi faʻameaalofa ua fesoasoani i le eria o Maʻanshan e tau faasaga i le faʻamaʻi, faʻamatalaina matafaioi faʻapitoa e ala i gaioiga faʻatino, ma le mauaina o faʻafetai mai vaega uma o sosaiete.

6-1


5. K
ey alamanuia

7-1 8-1

8-1

 

 

NanJing Inform Storage Equipment (Group) Co.,Ltd

Telefoni feaveai: +8613636391926 / +86 13851666948

Tuatusi: Numera 470, Yinhua Street, Jiangning District, Nanjing Ctiy, Saina 211102

Upega tafa'ilagi:www.informrack.com

imeli:lhm@informrack.com 

kevin@informrack.com


Taimi meli: Me-10-2023

Mulimuli ia i matou