Kodi i aksioneve: 603066

Zgjidhje inteligjente të ruajtjes së "Robot + Racking"

E themeluar në vitin 1997, Nanjing Inform Storage Equipment (Group) Co., Ltd. është e specializuar në projektimin, prodhimin dhe instalimin e llojeve të ndryshme të rafteve industriale të sakta, robotëve të automatizuar të ruajtjes dhe sistemit të softuerit cloud, duke u ofruar klientëve zgjidhje inteligjente të ruajtjes së "Robot + Racking ”, për të përmbushur kërkesa të ndryshme gjatë procesit të prodhimit dhe ruajtjes.

Inform zotëron 5 fabrika, me mbi 1000 punonjës.Ne importojmë linjë të avancuar të prodhimit të rafteve plotësisht automatike nga Evropa, e simbolizuar si teknologjia dhe pajisjet e nivelit të lartë në prodhimin e rafteve.

Informo listuar A-share më 11 qershor 2015, kodi i aksioneve: 603066, duke u bërë kompania e parë e listuar në industrinë e magazinimit të Kinës.

Na ndiq

 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner
 • partner