Kodeu stock: 603066

Solusi Panyimpenan Cerdas "Robot + Racking"

Diadegkeun dina 1997, Nanjing Inform Storage Equipment (Group) Co., Ltd. khusus dina ngarancang, manufaktur sareng masang rupa-rupa rak industri anu tepat, robot panyimpen otomatis sareng sistem parangkat lunak awan, nawiskeun para nasabah solusi panyimpen anu cerdas tina "Robot + Racking. ”, pikeun nyumponan sarat anu béda sapanjang prosés produksi & neundeun.

Inform gaduh 5 pabrik, kalayan langkung ti 1000 karyawan.Urang ngimpor garis produksi racking full-otomatis canggih ti Éropa, dilambangkan salaku téhnologi tingkat luhur jeung alat dina produksi racking.

Ngawartosan didaptarkeun A-saham on June 11, 2015, kode stock: 603066, jadi pausahaan didaptarkeun munggaran di industri gudang Cina urang.

Tuturkeun Kami

  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan
  • pasangan