Et opmuntrende takkebrev!

visninger

På tærsklen til forårsfestivalen i februar 2021 modtog INFORM et takkebrev fra China Southern Power Grid.Brevet var at takke INFORM for at sætte en høj værdi på demonstrationsprojektet af UHV multi-terminal jævnstrømstransmission fra Wudongde kraftværk til Guangdong og Guangxi-provinsen (herefter benævnt "Kunliulong DC-projektet"), aktivt mobilisere ressourcer til at støtte opførelsen af ​​projektet, resolut implementere kundekrav, omhyggeligt implementere, velorganisere, velordnet fremme, fuldføre opgaven med produktion og levering med høj kvalitet, hvilket giver en solid materialegaranti for en problemfri drift af projektet

Projektintroduktion

INFORM og China Southern Power Grid begyndte at samarbejde i 2012 og har hidtil samarbejdet om 25 projekter.Kunliulong DC-projektet i vores samarbejde er denne gang opdelt i tre delprojekter: Kunbei Converter Station Project, Liubei Converter Station Project og Longmen Converter Station Project.

"Kunliulong DC-projektet er et krafttransmissionsprojekt i verdensklasse, der er blevet gennemført og sat i drift i Kina siden den 19. Nationalkongres for Kinas Kommunistiske Parti. Det er et nationalt nøgleprojekt for kraftoverførsel fra vest til øst med en klar national kongres. energiudviklingsplan i perioden "13. Femårsplan". Dette er landets første UHV multi-terminal DC demonstrationsprojekt. Det er i øjeblikket verdens multi-terminal hybrid DC-projekt med det højeste spændingsniveau og den største transmissionskapacitet. Det er også en vigtig foranstaltning for China Southern Power Grid til at implementere partiets centralkomités "seks stabilitet" og "seks garantier" krav og tjene den overordnede økonomiske og sociale udvikling.

Kunliulong DC-projektet har en samlet investering på 24,26 milliarder yuan.Det planlægges sat i drift og kraftoverførsel i 2020. Det vil være færdigt og sat i drift i 2021. Inden da vil det øge kanalkrafttransmissionskapaciteten på 8 millioner kilowatt, og den årlige krafttransmission vil overstige 32 mia. kilowatt-timer.

Konstruktionen af ​​Kunliulong DC-projektet er en vigtig foranstaltning til at implementere strategien for kraftoverførsel fra vest til øst og fremme forbruget af ren energi.Det er også en vigtig foranstaltning for at realisere den optimale allokering af ressourcer og tjene de praktiske behov ved opførelsen af ​​Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area.Dette er et stort skridt til at studere og implementere den socialistiske ideologi med kinesiske karakteristika i den nye æra af Xi Jinping og ånden fra den 19. Nationalkongres i Kinas Kommunistiske Parti og opbygge en verdensførende virksomhed med global konkurrenceevne.Det er af milepælsbetydning for at fremme grøn udvikling, innovativ udvikling og koordineret regional udvikling."

Projektet er placeret i de dybe bjerge, flere timers kørsel væk fra bekvem transport.Installationsforholdene er vanskelige, vejene er barske, og transport- og installationsprocessen er vanskelig.Vores virksomhed lægger stor vægt på dette projekt og mobiliserer forskellige ressourcer i virksomheden for at prioritere opførelsen af ​​projektet.Især i forebyggelses- og kontrolperioden af ​​COVID-19.med en høj grad af politisk bevidsthed, ansvarsfølelse, bevidsthed om den overordnede situation og teambevidsthed implementerer vi resolut kundekrav, velorganiserede, ordnede promoveret, udfører opgaven med produktion og levering med høj kvalitet, hvilket giver en solid materialegaranti mht. gnidningsfri drift af projektet.Kunliulong DC-projektet blev afsluttet og sat i drift et halvt år før tidsplanen den 27. december 2020. Projektet har sat 19 verdensnyheder: verdens største kapacitet UHV multi-terminal DC transmissionsprojekt, det første UHV multi-terminal hybrid DC projekt, det første A UHV fleksibel DC-konverterstationsprojekt, det første fleksible DC-transmissionsprojekt med mulighed for selvafhjælpning af DC-fejl på luftledninger mv.

Dette takkebrev fra China Southern Power Grid bringer INFORM ikke kun bevægende, men også opmuntring og ansporing.INFORM vil fortsat leve op til forventningerne, aktivt leve op til sit sociale ansvar, overholde teknologi- og applikationsinnovation og hjælpe virksomheder og kunder med at opnå smartere produktion og liv med løbende forbedret automatisering, informatisering og intelligent teknologi, produkter og tjenester!


Indlægstid: maj-06-2021

Følg os