. China Attic Shuttle pabrik lan manufaktur |INFORMASI

Antar-Jemput Loteng

Katrangan singkat:

1. Sistem Shuttle Loteng minangka solusi panyimpenan kanthi otomatis kanggo tong sampah lan karton.Bisa nyimpen barang kanthi cepet lan akurat, ngenggoni ruang panyimpenan sing kurang, mbutuhake papan sing luwih sithik lan kanthi gaya sing luwih fleksibel.

2. anter jemput loteng, dilengkapi garpu obah munggah-mudhun lan retractable, gerakane bebarengan racking éling loading lan unloading ing tingkat beda.

3. Efisiensi kerja Sistem Attic Shuttle ora luwih dhuwur tinimbang sistem Multi Shuttle.Dadi luwih cocok kanggo gudang sing mbutuhake efisiensi sing ora dhuwur, supaya bisa ngirit biaya kanggo pangguna.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Analisis Produk

Barang apa sing cocog kanggo Sistem Panyimpenan Attic Shuttle?

Jenis paket barang: Totes, karton, tas lan liya-liyane.
Bobot Barang: Jembar 400, ambane 600, dhuwur 100-400mm
Ukuran apik (mm): <= 35 kg
dhuwur operasi <=3m

②Fitur

Cepet, biaya-efektif.
Keperluan kurang babagan struktur gudang, dhuwur bangunan, lan syarat muatan lantai.
Ora perlu ril ndhuwur lan lantai, struktur racking prasaja.
Pilihan sing paling apik kanggo panyimpenan, njupuk lan replenishment barang cilik lan macem-macem.
Solusi sing efisien kanggo panyimpenan sementara lan operasi dhukungan ing sisih pinggir jalur produksi.

③Desain, Test, Garansi&Industri sing ditrapake

Desain
Desain gratis bisa diwenehake karo informasi ing ngisor iki.
Wilayah panyimpenan gudang Dawa____mm ​​x Jembar____mm ​​x Dhuwur bening___mm.
Toko/karton Dawane____mm ​​x Jembar____mm ​​x Dhuwur___mm ​​x Bobot_____kg.
 Suhu Gudang _____ Derajat Celcius
 Efisiensi mlebu lan metu: Jumlah tong sampah / karton saben jam_____

Tes
Attic Shuttle bakal diuji sadurunge dikirim.Insinyur bakal nguji kabeh sistem ing situs utawa online.

Garansi
Garansi setaun.Respon cepet sajrone 24 jam kanggo pelanggan luar negeri.Sepisanan nyoba online lan nyetel, yen ora bisa ndandani online, engineer bakal pindhah lan ngatasi masalah ing situs.Suku cadang gratis bakal diwenehake sajrone wektu garansi.

Industri sing ditrapake
Panyimpenan rantai kadhemen (-25 derajat), gudang mesin pembeku, E-commerce, pusat DC, panganan lan omben-omben, kimia, industri Farmasi, otomotif, baterei litium, lsp.

Kasus proyek

Apa milih kita?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Tindakake Kita

    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra
    • mitra