. Cina loteng shuttle pabrik jeung pabrik |INFORMASI

Loteng shuttle

Katerangan pondok:

1. Loteng Shuttle System mangrupakeun jenis solusi gudang pinuh-otomatis pikeun bins na cartons.Bisa nyimpen barang gancang tur akurat, occupying spasi gudang kirang, merlukeun kirang spasi tur aya dina gaya leuwih fléksibel.

2. loteng shuttle, dilengkepan up-na-handap moveable na retractable garpu, ngalir sapanjang racking pikeun ngawujudkeun loading na unloading dina tingkat béda.

3. Efisiensi gawé loteng Shuttle System henteu leuwih luhur ti sistem Multi shuttle.Janten langkung cocog pikeun gudang anu meryogikeun efisiensi anu henteu langkung luhur, pikeun ngahémat biaya pikeun pangguna.


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Analisis produk

Jenis barang naon anu cocog pikeun Sistem Panyimpenan Attic Shuttle?

Jenis bungkusan barang: Bins, karton, totes jeung sajabana
Beurat Barang: Lebar 400, Jerona 600, Jangkungna 100-400mm
Diménsi alus (mm): <=35 kg
jangkungna operasi <=3m

②Fitur

Gancang, ongkos-éféktif.
Sarat low ngeunaan struktur gudang, jangkungna wangunan, sarta sarat loading lantai.
Teu perlu rel luhur jeung lanté, struktur racking basajan.
Pilihan pangalusna pikeun neundeun, picking na replenishment barang leutik sarta sagala rupa.
Solusi anu efisien pikeun neundeun samentawis sareng ngadukung operasi di sisi jalur produksi.

③Desain, Uji, Garansi&Industri lumaku

Desain
Desain gratis tiasa disayogikeun ku inpormasi ieu.
 Gudang gudang Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jelas jangkungna___mm.
Tong/karton Panjang____mm ​​x Lebar____mm ​​x Jangkung___mm ​​x Beurat_____kg.
 Suhu Gudang _____ Derajat Celcius
 Efisiensi inbound sareng outbound: Kuantitas tong sampah / karton per jam_____

Tés
Attic Shuttle bakal diuji sateuacan pangiriman.Insinyur bakal nguji sakabeh sistem dina situs atanapi online.

Garansi
Garansi hiji taun.Respon gancang dina 24 jam pikeun konsumén luar negeri.Mimiti nguji online sareng saluyukeun, upami teu tiasa ngalereskeun online, insinyur bakal angkat sareng ngabéréskeun masalah dina situs.suku cadang bébas bakal disadiakeun salila waktu jaminan.

Industri lumaku
Panyimpen ranté tiis (-25 derajat), gudang freezer, E-commerce, puseur DC, kadaharan jeung inuman, kimia, Industri Farmasi, otomotif, batré litium jsb.

Kasus proyék

Naha milih urang?


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Tuturkeun Kami

    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan
    • pasangan